pic_paul01.jpg

Secretariaat

Dekenaal bureau

Het secretariaat is voor wat de parochies betreft vaak het eerste aanspreekpunt op het Dekenaal Centrum. Telefoontjes en correspondentie van en naar parochies worden hier afgehandeld. Het secretariaat verzorgt ook de jaarlijkse mutaties in de samenstelling van de kerk- en parochiebesturen en houdt een centraal doopregistratiesysteem voor het hele dekenaat bij. Als spin in het web weten zij op veel vragen een antwoord.

Het secretariaat is bereikbaar via telefoonnummer 020 - 627 85 44. Wanneer u geen gehoor krijgt kunt u ook per mail een bericht sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

het adres van het dekenaal bureau is:

Dekenaat Amsterdam

Prins Hendrikkade 73

1012 AD Amsterdam

Bereikbaarheid

Wij zijn op de Prins Hendrikkade niet de gehele week bereikbaar. Stuurt u daarom bij dringende zaken een e-mail, Dan reageren wij zo snel mogelijk.

 

Wij zijn bereikbaar via:

Deken Ambro Bakker:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coordinator Dea Broersen:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretariaat: Cynthia de Mie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.