paasikoon  anastasis.jpg

Studentenpastores Amsterdam

Studenten van de Amsterdamse universiteiten en hogescholen die een beroep willen doen op een rooms-katholiek priester, kunnen zich wenden tot de volgende twee pastores:

Tjeerd Jansen

studeerde filosofie in München en aan de VU te Amsterdam en theologie in Utrecht.

Hij is rector van de Krijtberg (RK Kerk van de H. Franciscus Xaverius). Je kunt hem bereiken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 152 09 038 voor een gesprek op zijn locatie in de Krijtberg aan het Singel 448.

 

 

 

 

Wim Veth

studeerde kunstgeschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij was als IT consultant werkzaam, en studeerde later theologie (Kerkgeschiedenis) in Rome. Hij is verbonden aan de rooms-katholieke prelatuur van het Opus Dei. Je kunt hem bellen (06 496 74 236), of mailen voor een vraag of afspraak op zijn locatie in het Ontmoetingscentrum De Oude Gracht aan de Keizersgracht 218 B, naast de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

 

Het Rooms-Katholiek Studentenpastoraat in Amsterdam gaat uit van het Bisdom Haarlem-Amsterdam. Het is bedoeld om studenten in de gelegenheid te stellen kennis te maken met of zich te verdiepen in het katholieke geloof.